OM OSS

"Kombinationen bra hantverkare, rätt kompetens, behörighet, schysst pris, tydlighet i dialog och avtal och arbeten som blir klart i tid är ovanligt nog. Lägg till vår kunskap om hållbara, energisnåla och friska hus och möjlighet att förmedla unika produkter så blir det rätt uppenbart vad som skiljer oss från andra aktörer på marknaden."

Expertrenovering.se är ett samarbete mellan företagen Eco Now och Jakub Bygg, samt en rad underleverantörer vi har byggt upp relation och förtroende med.

Eco Now är i grunden ett miljökonsultbolag som började initiera hållbara byggprojekt runt 2014. Efter att ha provat en rad olika byggföretag och hantverkare så skapades förtroende för ett fåtal aktörer att fortsätta jobba långsiktigt med, varav Jakub Bygg utgör grundpartnern och byggentreprenören. 

Efter ett flertal lyckade samarbeten tillsammans i större projekt bla Eco Now House projekten, så tog beslutet att skapa den gemensam tjänsten Expertrenovering.se 

 

För att hantera även väldigt stora uppdrag samt erbjuda en bred portfölj av lösningar har en rad samarbeten och underleverantörer byggts på och utgör tillsammans framgångskonceptet Expertrenovering. 

Vi utför uppdrag i Stockholmsområdet med omnejd primärt, men kan via underleverantörer och beroende på uppdrag även åta oss andra uppdrag. Våra produkter vi förmedlar kan givetvis beställas runt hela landet. 

Kontakt: info@econow.se  / Telefon:  0704284968 

 

info@expertrenovering.se   / 0704284968 

  • w-facebook