Butik

Bora Bänkfläkt

Att bygga in fläkten i bänkskivan är en trend som eskalerat den senaste tiden. Flera modeller har dykt upp på marknaden men flera får problem med fett som kleggar efter ett tag. Bora har varit ledande i utvecklingen av inbyggda fläktar och har inte dessa problem. Delarna är lätta att plocka isäg och går att diska i diskmaskin. Finns både med kolfilter och utblås. Tre varianter Basic, Classic och Professional. Fläktarna köpes inte separat utan är integrerade med energisnål modern induktionshäll. 

Kontakta oss så hjälper vi er skräddarsy en offert med ventialtionsrör, filter tillbehör etc. Läs mer om produkterna här

Elbilsladdare 

Vissa elbilsladdare är snyggare och mer klimatmsarta än andra. Vi säljer Svensktillverkade Chargé amps, designade av samma designer som sportbilen Koeningsegg. Tillverkade i återvunnet alluminium. Molntjänst, snygg, prisvärd. Behöver vi säga mer? 

3,7 kW 11 000 kr  

7,4 kW 12 000 kr  

11 kW  12 500 kr   

Aura 2x 22 kW  32 000 kr  

Inom kort öppnar vi webbutik. Idagsläget så mailar ni er beställning och anger om ni även vill ha inklusive installation. Vi återkommer omgående med offert och specifikation.

Bole Floor & Curve 8

Bole Floor är golvet med de svängda brädorna. Ett unikt miljöcertifierat designgolv som maximerar mängden golv från varje trä genom att följa trädets naturliga kurvor. Bole floor är massivt golv medan systermodellen Curve 8 är parkettgolv. Golvet finns att få i olika träslag och färger. Behandlat eller obehandlat. Tvärtemot vad många tror är det inte svårt att lägga då brädorna kommer numrerade som ett pussel. Bor ni i Stockholmsområdet erbjuder vi dock golvet inklusive golvläggning vid intresse. 

Varje golv skräddarsys för just det rum det skall läggas i så att ni får minimalt med spill. Priset för massiva golvet Bolefloor där varje bräda är unik ligger på ca 2700 kr /kvm. Curve 8, parkettgolvet ligger på ca 1300 kr /kvm. Kontakta oss med format på ert rum så återkommer vi med mer information. 

info@expertrenovering.se   / 0704284968 

  • w-facebook